Интериорните врати са важна част от дизайна на дома ви.

 Интериорните врати са първото нещо, което хората забелязват, когато влизат в дома Ви, и последното впечатление, което им оставяте.
Предлагаме голямо разнообразие от варианти за интериорни врати, включително, входни врати, алуминиеви врати както и PVC дограма.

Масивни интериорни врати

Избора на по солидни интериорни врати, намалят шума и да добавят по-добро усещане за поверителност. Масивните интериорни врати обикновено се използват в спални и бани. Доброто качество гарантира както допълнителна поверителност, така и сигурност като е възможно използването на по-сериозни заключващи механизми.

Получавате по-добра:

- Енергийна ефективност. Когато разглеждате термично изображение на дом, вратите и прозорците са там, където се губи повечето от най -голямото количество топлина.

- Перфектено допълнение към цялостния дизайн на дома. Новите врати са не само функционални, но изглеждат страхотно!

- Възвръщаемост на инвестициите. При последваща продажба на имота проучвания показват, че красивата интериорна врата спомага повишаването на стойноста на имота.

- Повишена сигурност. Както шумо изолация, така и подобрена защита от разбиване.

- Издръжливост. Използваме качествени материяли което осигурява интериорни врати които да са по-дълго с нас.

Качество и достъпни цени

Гарантираме, че нашите врати са изработени от изключително качествени материали. Същевременно на достъпни цени. Качествено интериорно решение да Вашиа дом.
Интериорните врати могат да бъдат чудесен начин да добавите цвят и индивидуалност към всеки дом.

Екипът ни е посветен на осигуряването на висококачествени продукти на достъпни цени. Искаме да успеете да добавите стойност към дома си, като го накарате да се почувства като сбъдната мечта още от първия ден!